nieuws

Lerarenkaart

Wat biedt de Lerarenkaart jou?

De Lerarenkaart is je persoonlijke beroepskaart. Hiermee geniet je als onderwijsprofessional van heel wat voordelen en kortingen. Op die manier informeert, activeert, verbindt en waardeert Klasse leraren, docenten en onderwijsondersteuners.

De Lerarenkaart informeert

Heel veel instellingen (musea, theaterhuizen, wetenschappelijke instellingen, technologische, culturele en natuurcentra) maar ook veel tijdelijke evenementen (expo’s, voorstellingen en festivals) hebben een belangrijke meerwaarde voor onderwijs. De Lerarenkaart bundelt deze informatie op www.lerarenkaart.be en houdt ze actueel. Zo ontdekken leraren bij de verschillende instellingen het educatief aanbod dat voor hun vak en hun leerlingen interessant is.

De Lerarenkaart activeert

Via de Lerarenkaart geraken leraren vaker en actiever betrokken bij cultuur, milieu, sport, actualiteit … Zo maken nog meer Vlaamse leerlingen kennis met het rijke educatieve aanbod. Kortingen in boekhandels en computerzaken moedigen leraren aan om aan de slag te gaan met actuele informatie en de nieuwste leermiddelen.

De Lerarenkaart verbindt

Klasse nodigt leraren uit op exclusieve activiteiten zoals premières, een bezoek achter de schermen, meet and greets, lezingen en vormingsmomenten. Tijdens lerarendagen ontmoeten leraren elkaar en bouwen ze hun netwerk uit met partnerorganisaties.

De Lerarenkaart waardeert

De kaart is een symbool van waardering voor de belangrijke rol van de leraar, docent en onderwijsondersteuner.

Waar is mijn Lerarenkaart?

Je Lerarenkaart 2018 ligt vanaf januari 2018 in de plaatselijke bibliotheek. Gratis.

Je Lerarenkaart in de bus?

Wist je dat abonnees van Klasse Magazine hun Lerarenkaart thuis krijgen bij het decembernummer? Voor je Lerarenkaart 2018 ben je helaas te laat. Maar als je een abonnement neemt, krijg je volgend jaar je Lerarenkaart thuisbezorgd in plaats van in de bib. En een jaar eindeloos doorleesplezier met extra voordelen.

Bron : Klasse

0 reactie(s) reageer op dit artikel